Tips for kalender: Møteoversikt, meny og gratulasjoner

Kalenderoppslag kan være så mangt; du kan velge ulike kalendervisninger, og i tillegg kan du tilpasse disse til ditt bruk. Nedenfor finner du noen tips om hva du kan bruke kalenderoppslag til.

  • Møteromskalendere: Hent inn flere møteromskalendere inn i samme oppslaget, og du får oversikt over hva som skjer i løpet av dagen eller uka. Hvis du velger 'erstatt sted med merkelapp for kalender' markeres alle hendelser fra en kalender med at hendelsen skjer f.eks. i møterommet kalenderen hører til.
  • Meny i kantina: Lag en kalender der du skriver inn hva som serveres i kantina, og velg at sted og tidpunkt skal skjules, så får du en fin oversikt over hva som serveres i dag eller de neste dagene. Hvis serveringa varer til f.eks. kl 15, så kan du legge inn tidspunkt i kalenderen, og så vil dagens meny bli skjult når serveringa er ferdig.
  • Gratulasjoner: Muligheten "skjul oppslaget når kalendere er tomme" gjør at du kan ha kalenderoppslag som bare vises de dagene det er noe å vises. Registrerer du fødselsdager i en kalender, og velger at de skal gjentas årlig, får du en flott funksjon som er enkel å administrere.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!