Oppdatering av firmware med USB

ℹ️Dette er en guide for å oppdatere firmware i skjermen manuelt via USB, for Samsung SMART Signage-skjermer med SSSP4, SSSP5 og SSSP6.
Guide for å oppdatere firmware direkte i skjermen finner du her.
  1. Last ned fila for skjerm-typen din, her:
  2. Pakk ut filen
  3. Kopierer "image"-mappen til en tom USB. (Det er viktig at mappestrukturen på USB-enheten er som på bildet)
  4. Sett USB-en inn i skjermen
  5. Velg en source, f.eks. HDMI
  6. Trykk på "Menu" på fjernkontrollen
  7. Gå til: Support > Software Update > Update Now
  8. Skjermen ser da etter oppdateringer på USB-enheten.
  9. Når skjermen spør om du ønsker å oppgradere > Velg "Yes".
  10. Oppdateringen av firmware vil da starte.
  11. Når oppdateringen er fullført vil skjermen gå i svart og starte på nytt. (Hvis skjermen ikke har startet på nytt automatisk etter ett minutt, så kan man bare skru på skjermen med fjernkontrollen).
  12. Ferdig 😀

PS: Hvis du opplever at oppdateringen feiler underveis kan du måtte bytte minnepenn eller formatere USB-enheten.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt på support@infoskjermen.no!