Les Infoskjermen på din egen mobil


Med mobilappen Infoskjermen Go kan du følge infoskjermene på mobilen! Ta med deg Infoskjermen i lomma - og få varsel når det legges ut noe nytt!


1. Finn delingskode for skjermen du vil følge

For å bruke Infoskjermen Go må du ha en delingskode for den infoskjermen du vil følge. 

▶ Er du administrator? Lær hvordan du deler en infoskjerm til Infoskjermen Go.


Hvis du ikke har fått delingskode må du kontakte den som eier infoskjermen, og spørre om du kan få delingskode for å følge skjermen på Infoskjermen Go. Noen ganger vil det også være et eget oppslag på skjermen som sier hva delingskoden er.

Du kan teste Infoskjermen Go ved å bruke delingskoden  demo1


2. Last ned appen "Infoskjermen Go"

Appen er gratis, og finnes både for Android og iOS.

Get it on Google Play

🌍 Appen heter "PinToMind Go" på svensk og engelsk - søk på dette hvis du ikke finner "Infoskjermen Go".

Du kan også bruke nettleser, og åpne adressen https://app.infoskjermen.no/go/[delingskode]


3. Skriv inn delingskoden

Åpne appen, og skriv inn delingskoden du har fått. 

Hvis du vil følge flere skjermer trykker du på innstillinger (⚙ eller ⋮) øverst til venstre, og skriver inn delingskoden i feltet under "Legg til skjerm".

Hvis du vil åpne Go i nettleser bruker du adressen https://app.infoskjermen.no/go/[delingskode]


4. Daglig bruk

For å bla mellom skjermer, hvis du har lagt til flere delingskoder, ruller du til toppen av innholdet, holder du fingeren på "skjermen" øverst, og så blar du til høyre eller venstre. Du må være helt i toppen av innholdet for å kunne bla mellom skjermer.

Innholdet  oppdateres automatisk når du åpner appen. Du kan også oppdatere ved å trykke på oppdater-symbolet (pil som går rundt) øverst til høyre på skjermen, eller du kan dra fingeren nedover innholdet og slippe.

For å få varsler når det legges ut noe nytt må du åpne for dette under innstillinger på telefonen eller nettbrettet.

Du kan endre språk på appen ved å trykke på innstillinger (⚙ eller ⋮) øverst til venstre, og så scrolle ned til "Språk". Appen er tilgjengelig på bokmål, nynorsk, svensk og engelsk. Det er bare appen som endrer språk - språk på innhold bestemmes av den som legger ut på infoskjermene du følger.

Under innstillinger (⚙ eller ⋮) øverst til venstre finner du mulighet for å logge inn. Du skal ikke logge inn for vanlig bruk av Infoskjermen Go. Innlogging brukes kun til administrasjon av innhold, hvis du mottar invitasjon fra den som eier infoskjermene du følger. 


Spørsmål?

Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no hvis du lurer på noe! 😃