Start skjermvisning 🖥✨

ℹ️ Denne måten å starte visning på gjelder for deg som har en enhet som kan bruke Infoskjermen Player-appen for Samsung TizenChromeWindowsAndroid, webOS og Raspberry Pi.

Har du ikke en enhet med et av operativsystemene over, finner du veiledning for å starte skjermvisning i nettleser her.

Installer Infoskjermen Player og start visning på din enhet

1. Installer Infoskjermen Player-appen på din enhet.

🔗  Klikk på lenken for å gå videre til veiledningen for hvordan du installerer Infoskjermen Player-appen på din type utstyrSamsung TizenChromeWindowsAndroidRaspberry Pi, webOS.

2. Åpne Infoskjermen Player på din enhet. På skjermen vises en unik kode og instruksjoner.

Eksempel på en kode som kan vises på skjermen. Merk at det er en unik kode som vises på enheten din.
  3. På en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto i app.infoskjermen.no/connect.

4. Oppgi koden som vises på den fysiske enheten for å koble enheten til din konto.

5. Etterpå velger du hvilken skjerm (Infoskjermen Classic) eller kanal (Infoskjermen 3) som skal vises på denne.

Du kan når som helst endre hvilken skjerm eller kanal som vises på denne enheten. Se info her.

6. Skjermen / kanalen du valgte starter nå visning på enheten din.That's it! 😊

Automatisk timer

Vi anbefaler å legge inn automatisk timer, f.eks. at skjermen automatisk slås på kl 7 og slås av kl 23, hvis dette er mulig på det utstyr du bruker. En jevnlig omstart, og at den ikke alltid er på, gir skjermen lenger levetid og sparer miljøet.

Instruksjoner for automatisk timer på forskjellige typer utstyr finner du her.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no.