Start skjermvisning 🖥✨

ℹ️ Denne måten å starte visning på gjelder for deg som har en enhet som kan bruke Infoskjermen Player-appen for Samsung Tizen, Chrome, Windows, Android og Raspberry Pi.

Har du ikke en enhet med et av operativsystemene over, finner du veiledning for å starte skjermvisning i nettleser her.

Installer Infoskjermen Player og start visning på din enhet

1. Installer Infoskjermen Player-appen på din enhet.
    🔗  Hvordan Infoskjermen Player-appen installeres på forskjellige typer utstyr finner du her: Samsung Tizen, Chrome, Windows, Android, Raspberry Pi.

2. Åpne Infoskjermen Player på din enhet. På skjermen vises en kode.

3. På en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto i app.infoskjermen.no/connect, og oppgi koden på skjermen for å koble enheten til din konto.

4. Etterpå velger du hvilken skjerm som skal vises på denne.
    Du kan når som helst endre hvilken skjerm som vises på denne enheten. Se info her.
  5. Skjermen du valgte starter nå visning på enheten din.
    That's it! 😊

Automatisk timer

Vi anbefaler å legge inn automatisk timer, f.eks. at skjermen automatisk slås på kl 7 og slås av kl 23, hvis dette er mulig på det utstyr du bruker. En jevnlig omstart, og at den ikke alltid er på, gir skjermen lenger levetid og sparer miljøet. Instruksjoner for automatisk timer på forskjellige typer utstyr finner du her.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no.