NY - Start skjermvisning 🖥✨

ℹ️Denne måten å starte visning på gjelder for deg som har en enhet som kan bruke Infoskjermen Player for Samsung Tizen, Chrome, Windows og Android.

Har du ikke en enhet med Samsung Tizen, Chrome, Windows eller Android finner du måte for å starte skjermvisning i nettleser her.

Installer Infoskjermen Player og start visning på din enhet

1. Installer Infoskjermen Player-appen på din enhet.
    Hvordan Infoskjermen Player-appen installeres på forskjellige typer utstyr finner du her: Samsung Tizen, Chrome, Windows, Android.

2. Åpne Infoskjermen Player på din enhet. På skjermen vises en kode.

3. Logg inn på din Infoskjermen-konto i app.infoskjermen.no/connect på en annen pc eller mobil, og oppgi koden på skjermen for å koble enheten til din konto.

4. Etterpå velger du hvilken skjerm som skal vises på denne.
    Du kan når som helst endre hvilken skjerm som vises på denne enheten. Se info her.
  5. Skjermen du valgte starter nå visning på enheten din.
    That's it! 😊

Automatisk timer

Vi anbefaler å legge inn automatisk timer, f.eks. at skjermen automatisk slås på kl 7 og slås av kl 23, hvis dette er mulig på det utstyr du bruker. En jevnlig omstart, og at den ikke alltid er på, gir skjermen lenger levetid og sparer miljøet. Instruksjoner for automatisk timer på forskjellige typer utstyr finner du her.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no.