Bestill en ekstra konto ➕

Hvis du allerede er bruker på en konto i Infoskjermen og ønsker å opprette en eller flere Infoskjermen-kontoer til, oppretter du hvert enkelt konto på nettsiden vår, her.

Hver ny konto får en 30-dagers gratis prøveperiode. Kontoen kan aktiveres når som helst i løpet av prøveperioden, og fakturaperioden starter kun ved utgangen av den gratis prøveperioden uansett.

Samme bruker på flere kontoer

En bruker kan være medlem av flere kontoer. For å være samme bruker på flere kontoer, må du bruke samme e-post-adresse. Ved opprettelse av ny konto med et brukernavn som allerede er i bruk, må du skrive inn ditt passord. Bruker du forskjellige e-postadresser på ulike kontoer må du logge ut og inn for å få tilgang til de forskjellige kontoene.

Når brukernavnet ditt er medlem av flere kontoer vil du ved innlogging i app.infoskjermen.no få valg om hvilken konto du ønsker å administrere.

Når du er innlogget i Infoskjermen 3 bytter du konto ved å trykke på kontoene i listen til venstre, eller i profilen din, der du kan velge konto under fane "Medlemsskap".

Om man har mange medlemskap kan man endre rekkefølgen i sidestolpen og velge hvilke som skal være synlige og ikke.


Innlogget i Infoskjermen Classic kan du bytte konto ved å trykke på Infoskjermen-logoen på toppen av skjermen, eller velge konto under "Meny" -> "Velg konto" oppe til venstre.

Separate kontoer kan ikke kommunisere med hverandre

Ulike kontoer er helt separate fra hverandre, og man kan ikke publisere oppslag fra en konto til en annen, for eksempel. Du må være innlogget på den kontoen du vil administrere.

For de som trenger å publisere oppslag fra sentralt hold til flere ulike kontoer samtidig, fins Master-konto som et godt alternativ.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!