Ugoos AM6 og X3 (Android 9.0)

Om du allerede har en skjerm, men trenger noe som kan vise innholdet ditt, er Ugoos AM6B Plus med Android vårt førstevalg. Koble til Ugoos-boksen bak skjermen, følg vår veiledning for oppsett, og fortsett å bruke skjermen du allerede har! ♻️
Ingen lisenskostnader! ✓ Fjernkontroll (tastatur ikke nødvendig) og HDMI-kabel følger med! ✓

💡Dette en veiledning for oppsett og bruk av utstyr til infoskjermen.no. Du finner informasjon om utstyr vi anbefaler, på vår nettside.

🔌 Dette er en guide for Ugoos-enheter som kjører Android 9.0. Guiden er skrevet for modellene AM6 og X3.
🛒Info om hvor Ugoos-enheter kan kjøpes finner du her.

Oppstart

Første gang du starter din Ugoos-enhet må du velge hvilken hjem-meny du skal bruke. Vi anbefaler "Launcher3" som øker brukervennligheten. Husk å trykke "ALWAYS" så slipper du dette senere.

Naviger til ⚙️"Settings" etterfulgt av "Network & Internet" og koble til ditt trådløse nettverk.

Det er lurt å oppdatere enheten til seneste versjon:

• Naviger til ⚙️"Settings" -> "Device Preferences" -> "About" -> "System Update" -> "CHECK NOW".

Ønsker du at enheten skal kunne restartes på natta?

• Naviger til ⚙️"Settings" etterfulgt av "Ugoos settings" /"X3 settings" (modellavhengig) -> "ROOT" og trykk på "Install root" -> "SuperSU".

Installasjon av Infoskjermen Player

1. Åpne Google Play Store og logg inn med din egen Google-bruker.
  2. Søk etter "Infoskjermen Player".
    Er norsk valgt som språk på enheten heter appen"Infoskjermen Player", og er den satt opp med engelsk språk vil appen hete "PinToMind Player".
  3. Installer appen.
  4. Åpne Infoskjermen Player. Logg inn på app.infoskjermen.no/connect på en annen pc eller mobil, og oppgi koden på skjermen for å koble enheten til din konto.
  5. Velg hvilken skjerm som skal vises på denne enheten under "VELG EN SKJERM".
    Du kan når som helst endre hvilken skjerm som vises på denne enheten.
    Se info her.
  6. Gi nødvendige tilganger til appen, med "Allow" og "Grant".

That's it! Infoskjermen Player er nå installert, og enheten er klar til bruk.

Fikk du ikke gitt tilgang? Eller ombestemt deg med restart på natta? Null problem.

• Mens du er i appen trykk (med fjernkontroll) på "Senter-Opp-Venstre-Ned-Ned" og gi tilgang med "Grant". Enheten vil restartes og Infoskjermen vil automatisk starte opp.

Snarveier i Infoskjermen Player

Når visningen har startet kan du bruke disse snarveiene (med fjernkontroll):

• "Opp-Opp-Ned-Ned" laster inn innholdet i visningen på nytt.
  • "Senter-Opp-Venstre-Ned-Ned" restarter enheten.

Stående/liggende skjerm

1. Naviger til ⚙️"Innstillinger".
  2. I listen trykk på "Device Preferences" -> "Display" -> "Screen rotation"
  3. Velg "Force portrait" for stående skjerm, eller "Force landscape" for liggende skjerm

Endre klokke

1. Naviger til ⚙️ "Innstillinger".
  2. I listen trykk på "Device Preferences" -> "Date & time".
  3. Forsikre deg om at "Automatic date & time" er aktivert.
  4. Trykk på "Set time zone" og finn din tidssone.

Fjerne statuslinje

1. Naviger til ⚙️"Innstillinger".
  2. I listen trykk på "Ugoos settings" -> "System bars".
  3. Skru av "Show status bar" og "Show navigation bar".

Endre skjermoppløsning

1. Naviger til ⚙️"Innstillinger".
  2. I listen trykk på "Device Preferences" -> "Display" -> "Screen resolution"
  3. Under "Display Mode" velg din ønsket oppløsning.

Slette app

1. Naviger til ⚙️"Innstillinger".
  2. I listen trykk på "Apper" -> "Infoskjermen Player".
  3. Trykk "Avinstaller" for å slette appen.