Sideloading av Infoskjermen Player for Windows

💡Dette en veiledning for oppsett og bruk av utstyr til infoskjermen.no. Selv om vi har en veiledning er det ikke nødvendigvis en anbefaling. Du finner informasjon om utstyr vi anbefaler, på vår nettside.

VIKTIG:
- Har enheten din tilgang til Windows Store, finner du veiledning for installasjon av Infoskjermen Player for Windows her.
- For å kunne sette appen i kiosk-modus må enheten ha en av følgende operativsystemer: Windows 10/11 Pro, Enterprise eller Education.

Installasjon av Infoskjermen Player

1. Åpne adressen under, på enheten:

https://app.infoskjermen.no/players/windows/

2. Last ned og installer sertifikat.

• Trykk "Additional Links" -> "Publisher Certificate" for å laste ned sertifikatet.
  • Åpne sertifikatet og velg "Installer sertifikat..."
  • Velg "Lokal maskin" under "Lagringssted".
  • "Plasser alle sertifikater i følgende lager" -> "Bla gjennom..."
  • Velg "Klarerte rotsertifiseringsinstanser" og "OK"
  • "Neste" -> "Fullfør"

3. Installer appen ved å trykke "Get the app".

4. Følg installasjonsveiledning og fullfør installeringen av Infoskjermen Player-appen.

5. Åpne Infoskjermen Player. På skjermen vises en kode.

6. På en annen pc eller mobil: Logg inn på app.infoskjermen.no/connect, og oppgi koden som vises på skjermen for å koble enheten til din konto.

7. Velg hvilken skjerm som skal vises på denne enheten under "VELG EN SKJERM".
Du kan når som helst endre hvilken skjerm som vises på denne enheten.
Se info her.

8. Skjermen du valgte starter nå visning på enheten din.

Sette opp Infoskjermen Player-appen i kiosk-modus

1. Åpne "Innstillinger"
  2. Velg "Kontoer" -> "Familie og andre brukere" -> "Konfigurer en kiosk" -> "Tilordnet tilgang".
  3. "Konfigurer en kiosk" -> "Kom i gang"
  4. Legg til ett navn på kiosk-brukeren og "Neste".
  5. Velg "Infoskjermen Player" som kioskapp og fullfør oppsettet.
  6. Du er ferdig! Start Windows på nytt for å starte enheten i kiosk-modus.

Tips: Laste inn innhold på nytt

På tastatur, trykk "CTRL + R" for en refresh av innhold.