Sideloading av Infoskjermen Player for Android

💡Dette en veiledning til oppsett og bruk av utstyr til infoskjermen.no. Selv om vi har en veiledning er det ikke nødvendigvis en anbefaling. Du finner informasjon om utstyr vi anbefaler, på vår nettside.
❗️Har enheten din tilgang til Google Play Store, finner du veiledning for installasjon av Infoskjermen Player for Android her.

Installasjon

1. Last ned Infoskjermen Player-appen til en minnepenn. Appen finnes på denne adressen:

https://app.infoskjermen.no/players/android/app-release.apk

(Alternativt kan man åpne denne adressen direkte i en Chromium nettleser på skjermen, hvis det finnes.)

2. Sett minnepennen i enheten og lokaliser .apk-fila i filsystemet.

3. Installer appen og følg veiledning på skjermen.

4. Åpne Infoskjermen Player. ( Er norsk valgt som språk på Android-enheten heter appen"Infoskjermen Player", og er den satt opp med engelsk språk vil appen hete "PinToMind Player".)

5. På skjermen vises en kode.

6. På en annen pc eller mobil: Logg inn på app.infoskjermen.no/connect, og oppgi koden på skjermen for å koble enheten til din konto.

7. Velg hvilken skjerm som skal vises på denne enheten under "VELG EN SKJERM".
Du kan når som helst endre hvilken skjerm som vises på denne enhetenSe info her.

8. Skjermen du valgte starter nå visning på enheten din.

Oppdatering

For å sjekke om man er på siste versjon av appen, trykk med fjernkontroll:

• Senter-Opp-Opp-Opp-Opp

Hvis det finnes en nyere versjon av appen på server starter oppdateringen av appen automatisk. Følg veiledning på skjermen for oppdatering av appen.

Test før bruk

Siden det finnes en mengde Hardware som kjører Android eller Android TV, anbefaler vi å teste følgende før bruk:

• Lukk og åpne appen for å se at Infoskjermen Player automatisk starter avspillingen i fullskjerm.
  • Du kan også slå av og på enheten for å se at Infoskjermen Player starter automatisk slik den skal.

Snarveier i Infoskjermen Player på Android

Når visningen har startet kan du bruke disse snarveiene (med fjernkontroll):

• "Opp-Opp-Ned-Ned" laster inn innholdet i visningen på nytt.
  • "Senter-Opp-Venstre-Ned-Ned" starter appen på nytt.

Slett app

1. Naviger til "Innstillinger".
  2. I listen trykk på "Apper" -> "Infoskjermen Player".
  3. Trykk "Avinstaller" for å slette appen.