Installasjon av Infoskjermen Player for Android

💡Dette en veiledning oppsett og bruk av utstyr til infoskjermen.no. Selv om vi har en veiledning er det ikke nødvendigvis en anbefaling. Du finner informasjon om utstyr vi anbefaler, på vår nettside.

VIKTIG:
- Infoskjermen Player kan kjøres på enheter med Android 8.0 eller nyere.
- Har du ikke tilgang til Google Play-store på din enhet, finner du oppsett for sideloading her

Installasjon av Infoskjermen Player

1. Følg oppstartsveiledningen for din Android-enhet og logg på med din Google-konto.
  2. Åpne Google Play Store og søk etter "Infoskjermen Player".
    Er norsk valgt som språk på Android-enheten heter appen "Infoskjermen Player", og er den satt opp med engelsk språk vil appen hete "PinToMind Player".
  3. Installer appen.
  4. Åpne Infoskjermen Player. På skjermen vises en kode. Logg inn på app.infoskjermen.no/connect på en annen pc eller mobil, og oppgi koden på skjermen for å koble enheten til din konto.
  5. Velg hvilken skjerm som skal vises på denne enheten under "VELG EN SKJERM".
    Du kan når som helst endre hvilken skjerm som vises på denne enheten.
     Se info her.
  6. Skjermen du valgte starter nå visning på enheten din.

Thats it! Infoskjermen Player er nå installert, og enheten er klar til bruk.

☝️Om enheten tillater det, anbefaler vi at det legges inn en automatisk omstart en gang i døgnet. Dette er ofte standard på profesjonelle enheter som er laget for denne type formål, men ikke mulig på enheter tiltenkt forbrukermarkedet (f.eks. Google Chromecast TV, Mi Box, Smart-TV etc.).

Test før bruk

Siden det finnes en mengde Hardware som kjører Android eller Android TV, anbefaler vi å teste følgende før bruk:

• Lukk og åpne appen for å se at Infoskjermen Player automatisk starter avspillingen i fullskjerm.
  • Du kan også slå av og på enheten for å se at Infoskjermen Player starter automatisk slik den skal.

Snarveier i Infoskjermen Player på Android

Når visningen har startet kan du bruke disse snarveiene (med fjernkontroll):

• "Opp-Opp-Ned-Ned" laster inn innholdet i visningen på nytt.
  • "Senter-Opp-Venstre-Ned-Ned" starter appen på nytt.

Slett app

1. Naviger til "Innstillinger".
  2. I listen trykk på "Apper" -> "Infoskjermen Player".
  3. Trykk "Avinstaller" for å slette appen.