Installasjon av Infoskjermen Player-app på Android-enheter

💡Dette en veiledning oppsett og bruk av utstyr til infoskjermen.no. Selv om vi har en veiledning er det ikke nødvendigvis en anbefaling. Du finner informasjon om utstyr vi anbefaler, på vår nettside.

VIKTIG:
- Infoskjermen Player kan kjøres på enheter med Android 8.0 eller nyere.
- Har du ikke tilgang til Google Play-store på din enhet, finner du oppsett for sideloading her

Installasjon av Infoskjermen Player

1. Følg oppstartsveiledningen for din Android-enhet og logg på med din Google-konto.
  2. Åpne Google Play Store og søk etter "Infoskjermen Player".
  3. Installer appen.
  4. Åpne Infoskjermen Player og oppgi skjermkoden for din skjerm.

Skjermkoden er 5-6 bokstaver og tall i slutten av skjermadressen. Du finner denne i listen over dine skjermer. (F.eks. http://app.infoskjermen.no/ABC123)

Thats it! Infoskjermen Player er nå installert, og enheten er klar til bruk.

☝️Om enheten tillater det, anbefaler vi at det legges inn en automatisk omstart en gang i døgnet. Dette er ofte standard på profesjonelle enheter som er laget for denne type formål, men ikke mulig på enheter tiltenkt forbrukermarkedet (f.eks. Google Chromecast TV, Mi Box, Smart-TV etc.).

Test før bruk

Siden det finnes en mengde Hardware som kjører Android eller Android TV, anbefaler vi å teste følgende før bruk:

• Lukk og åpne appen for å se at Infoskjermen Player automatisk starter avspillingen i fullskjerm.
  • Du kan også slå av og på enheten for å se at Infoskjermen Player starter automatisk slik den skal.

Snarveier i Infoskjermen Player

Når visningen har startet kan du bruke disse snarveiene (med fjernkontroll):

• "Opp-Opp-Ned-Ned" laster inn innholdet i visningen på nytt.
  • "Senter-Venstre-Venstre-Høyre-Høyre" for å registrere ny skjermkode som skal vises.
  • "Senter-Opp-Venstre-Ned-Ned" starter appen på nytt.

Slett app

1. Naviger til "Innstillinger".
  2. I listen trykk på "Apper" -> "Infoskjermen Player".
  3. Trykk "Avinstaller" for å slette appen.