Flytting av skjerm fra en konto til en annen

Det hender at man har hatt mange skjermer samlet på en konto, og så ønsker å splitte disse opp så hver enhet får sin egen konto, for eksempel.

Om du er i denne, eller lignende, situasjon, bør du gjøre følgende:

1. Opprett ny konto for hver enhet her: https://infoskjermen.no/signup/ (det går helt fint å opprette konto med samme e-post-adresse som allerede er registrert i systemet, bare skriv inn passord).

2. Opprett de skjermene du ønsker på den nye kontoen, under "Meny" -> "Skjermer".

3. Send brukerinvitasjoner til de som skal administrere skjermer og innhold på denne kontoen, under "Meny" -> "Brukere".

4. Legg til det innholdet du vil vise på skjermene. For nyheter, værmelding o.l. er det fort gjort å lage nye oppslag. Lengre tekstoppslag o.l. kan man manuelt kopiere med seg fra tidligere konto, og så lime inn i nytt oppslag på den nye kontoen. Veksle mellom hvilken konto du er innlogget på under "Meny" -> "Velg konto" (forutsatt at du er registrert med samme brukernavn på begge kontoene)

5. Når skjermene er klare med det innholdet dere vil vise, kan dere ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no så kan vi endre skjermkode for dere, så skjermene fortsetter å bruke de samme skjermkodene de hadde på den tidligere kontoen. På denne måten vil dere ikke trenge å gå til den fysiske skjermen og endre skjermadressen/skjermkoden der.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!