Legge til eller slette skjermer i mobilappen

Det er mulig å følge og se innhold fra flere forskjellige infoskjermer (delingskoder) via mobilappen Infoskjermen Go. Når du følger flere infoskjermer, kan du sveipe fingeren på mobilskjermen for å se innholdet på de forskjellige skjermene.

Slik legger du til flere skjermer (delingskoder), og fjerner skjermer, i mobilappen, på smarte enheter med iOS og Android:

iOS (iPhone og iPad)

Legg til skjerm på iOS-enhet

1. Åpne mobilappen, Infoskjermen Go, på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på tannhjul øverst til venstre.
  3. Skriv inn delingskoden for skjermen du vil følge i feltet under "Legg til skjerm".
  4. Trykk på "Legg til".

Slett skjerm på iOS-enhet

1. Åpne mobilappen, Infoskjermen Go, på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på tannhjul øverst til venstre.
  3. Trykk på "Rediger".
  4. Velg skjermen du vil slette ved å trykke på det røde ikonet til venstre for skjermnavnet, og deretter "Slett".
  5. Trykk på "Ferdig".

Android

Legg til skjerm på Android-enhet

1. Åpne mobilappen, Infoskjermen Go, på Android-enhet.
  2. Trykk på menyen (de tre prikkene) øverst til høyre.
  3. Skriv inn delingskoden for skjermen du vil følge i feltet under "Legg til skjerm".
  4. Trykk på "Legg til".

Slett skjerm på Android-enhet

1. Åpne mobilappen, Infoskjermen Go, på Android-enhet.
  2. Trykk på menyen (de tre prikkene) øverst til høyre, og velg "Innstillinger".
  3. Når innstillinger-siden er åpnet; trykk på menyen igjen.
  4. Velg "Slett" i menyen.
  5. Velg hvilke skjermer du ønsker å slette, deretter trykk "Slett".