Begynn å bruke mobilappen, Infoskjermen Go📱✨

Har organisjonen deres tatt i bruk mobilappen, Infoskjermen Go?

For å få med deg informasjon herfra enkelt og greit, gjør du sånn:
  1. Last ned appen, Infoskjermen Go, på din mobil eller nettbrett, i AppStore eller GooglePlay, avhengig av hvilket utstyr du bruker.
  2. Du vil bli spurt om en delingskode for skjermen du vil følge, og denne koden må du få fra en administrator på infoskjermskontoen deres.
    (De finner den under "Meny" -> "Skjermer", hvor de startet delingen.)
  3. Skriv inn delingskoden. Da vil du få opp innholdet som blir vist på denne skjermen, og dette vil bli oppdatert når innholdet på skjermen blir oppdatert.
Nyttige tips:
  • For å motta pushvarslinger fra Infoskjermen Go, må du har åpnet for dette under Innstillinger på telefonen din.
  • For å refreshe siden, hvis du har hatt den åpen en stund, kan du dra nedover med fingeren på siden.
  • Du kan følge flere ulike skjermer, med ulike delingskoder, om du ønsker det.

Om det er noe du trenger hjelp til, er det bare å ta kontakt med support@infoskjermen.no.