Ekstra info i mobilappen ➕📱

På en infoskjerm er det gull å fatte seg i korthet. 💬✨Har du mye på hjertet kan du kombinere en kort beskjed på skjermen, med noe som kan leses i ro og mak på mobilen, i vår mobilapp, Infoskjermen Go

Legg til mer tekst eller en ekstern lenke

Du kan legge inn ekstra informasjon i  "Tekst & Bilde"-oppslaget, som vises i mobilappen, men ikke på skjermen på veggen. Det kan være en lenke eller mer tekst, som man i mobil visning (Infoskjermen Go) kan klikke på "les mer" for å se.

Opprett eller endre ett "Tekst & Bilde"-oppslag. Klikk på "+ EKSTRA" og legg inn tekst eller lenke til mer informasjon.