Del bilde direkte fra iPhone & iPad 🤳🏻

Administratorer på infoskjermskontoen kan publisere bilder direkte fra Bilder-appen på iPhone og iPad.

For å kunne publisere bilder direkte fra Bilder-appen på iOS-enheten din (iPhone og iPad) må du ha mobilappen vår, Infoskjermen Go, installert på den mobile enheten din. Om du ikke allerede har Infoskjermen Go-appen, finner du den i AppStore og kan laste den ned gratis.

Kom i gang

1. Åpne Infoskjermen Go på din mobile iOS-enhet.
  2. Klikk på tannhjulet oppe i venstre hjørne for å komme til innstillinger
  3. Lengst nede i Innstillinger logger du inn på infoskjermskontoen din. Klikk på "Logg inn" og skriv inn brukernavn og passord.
  4. Gå ut av Infoskjermen Go-appen, og gå i stedet til Bilder-appen.
  5. Klikk på et bilde du vil publisere på skjermen, fra Bilder-appen.
  6. Velg delingsikonet lengst nede til venstre.
  7. Velg "... Mer" i iOS og legg til Infoskjermen Go som en av de appene du vil dele bilder til.
  8. Velg "Klar". Nå kan du raskt og enkelt publisere et Tekst & Bilde-oppslag til infoskjermen, direkte fra bilder!

Publiser bilder direkt fra Bilder-appen på iPhone og iPad

1. Gå til Bilder på den mobile iOS-enheten din (iPhone eller iPad).
  2. Klikk på et bilde du vil dele på infoskjermen.
  3. Klikk på delingsikonet lengst nede til venstre.
  4. Velg Infoskjermen Go.
  5. Skriv en tekst om du vil, velg skjerm/er, varighet og tidsstyring.
  6. Klikk på "publiser", så publiseres bildet som Bilde-oppslag "Auto" på de skjermene du har valgt.

Android

Å dele bilder direkte fra Bilder-appen er enda ikke mulig på mobile enheter med Android, men vi holder øynene åpne for om muligheten skulle dukke opp også hos Android.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på support@infoskjermen.no!