Egen logo på skjermen 🗯

Gi skjermen deres et personlig preg, ved å legge til en egen logo i bunnlinja og gi bakgrunnsbildet matchende farge.

Under menyvalget  "Skjermer" kan du velge "Innstillinger" for å redigere hvordan skjermen skal se ut. Der kan du velge "Last opp logo" for å legge til logoen deres på skjermen.

Når logoen er opplastet henter systemet farger fra logoen, som du kan velge å bruke i bakgrunnen på skjermen. Disse farger kan du og bruke i de to øverste radene av bakgrunnsbilder.

Forhåndsvis gjerne for å så hvordan skjermen vil se ut, og husk å lagre når du er fornøyd med skjermlayouten! 😊

Mer informasjon om å tilpasse skjermens utseende finner du i hjelpeartikkelen om Skjermlayout.