Video 🎞

Vis dine egne videoer på infoskjermen ved å laste de direkte opp i et video-oppslag. Videoene lastes opp, konverteres og lastes ned på dine skjermer.

Opplasting av video

💡Videoen du laster opp kan maksimalt være 1GB.
Du kan laste opp de fleste videoformatene; 'mp4', 'mov','m4v','wmv' og 'avi'.
Videoen konverteres og vises i 1920x1080 (max 30fps) på infoskjermen.
  1. Gå til "Nytt oppslag", velg "Video" i menyen.
  2. Last opp video (maks 1GB). Enten ved å dra video over i feltet, eller ved å bla gjennom dine filer.
  3. Velg lyd på eller av. Lydinnstillingene i oppslaget gjelder på infoskjermen. I mobilappen, Infoskjermen Go, kan brukerne styre lyden slik de selv vil.
  4. Publiser video ved å velge skjerm(er) du ønsker å vise videoen på, og lagre oppslaget.
  5. Når du har lagret, vent på at videoen skal behandles ferdig hos oss. Video publiseres automatisk til skjermen når den er klar.

Utstyr og oppsett

❗️Video er en oppslagstype som krever en bestemt type utstyr for å fungere. Video vil derfor ikke fungere på alle typer utstyr. Under følger en liste med utstyr som er kompatibelt med video løsningen.  Utstyr vi anbefaler finner du til enhver tid her.

Chrome, Windows og Android (f.eks. Sony BRAVIA Professionals Display)

Video støttes både i Google Chrome og Chrome App. Dvs. at video fungerer i Chrome-nettleseren på f.eks. Windows, og via Infoskjermen Player-appen på enheter med Chrome, Windows og Android. Krever ikke noe ekstra oppsett og video spiller veldig fint. Krever daglig omstart av enheten for at videoløsningen skal fungere optimalt.

Samsung med SSSP og Tizen

Video støttes på Samsung SSSP4/SSSP5/SSSP6 skjermer. Video krever at man har installert Infoskjermen Player-appen, og at man ikke bruker innebygget nettleser med skjermkode. Vi kjenner til noen problemer med avspilling av video på noen av Samsung skjermene. F.eks. ved at skjermen hopper over video-oppslaget. En løsning på dette problemet kan være å oppdatere programvaren (firmware) på skjermene

På grunn av tekniske begrensninger på noen Samsungsskjermer kan Video-oppslag og YouTube-oppslag ikke alltid brukes samtidig.

Ingen lyd på video?

Tips:

• Sjekk at lyd er på, på den fysiske skjermen der du viser innhold fra Infoskjermen.
  • Kryss av for lyd når du oppretter eller redigerer video-oppslag.

Lyd på video på Chrome-enheter

• Chrome OS MED Chrome-oppgradering: Video-oppslag og YouTube-oppslag vises med og uten lyd, på enheter med Chrome OS med Chrome-oppgradering.
  • Chrome OS UTEN Chrome-oppgradering: Her vil videoene spilles av, men man får ikke lyd på video selv om dette er valgt i oppslaget.
  • Chrome nettleser uten Chrome OS og kiosk-modus: Hvis man prøver å spille av video i en Chrome nettleser uten Chrome OS og kiosk-modus er det mulig å endre tillatelsen for avspilling manuelt. Åpne chrome://settings/content/sound i nettleseren og legg til adressen, app.infoskjermen.no, som du ønsker skal kunne spille av lyd på videoer automatisk, under "Tillat".

Tilbakemeldinger eller spørsmål?

Video er en stor og sammensatt utfordring å løse. Opplasting, konvertering, lagring, publisering, og avspilling over tid gjør at video er en komplisert prosess. Opplever du noen utfordringer underveis, ta kontakt med support@infoskjermen.no.