Video BETA 🎞

Vis dine egne videoer på infoskjermen ved å laste de direkte opp i et nytt video-oppslag. Videoene lastes opp, konverteres og lastes ned på dine skjermer.

Denne oppslagstypen er i BETA, så gi oss gjerne tilbakemelding til support@infoskjermen.no om dine erfaringer, eller feil og mangler!

Opplasting av video

1. Gå til "Nytt oppslag", velg "Video" i menyen.
  2. Last opp video. Enten ved å dra video over i feltet, eller ved å bla gjennom dine filer.
  3. Publiser video ved å velge skjerm(er) du ønsker å vise videoen på, og lagre oppslaget.
  4. Vent på at videoen skal behandles ferdig hos oss. Video publiseres automatisk til skjermen når den er klar.

Utstyr og oppsett

Video er en oppslagstype som krever en bestemt type utstyr for å fungere. Video vil derfor ikke fungere på alle typer utstyr. Under følger en liste med utstyr som er kompatibelt med den nye video løsningen.

Chrome

Video støttes både i Google Chrome og Chrome App. Dvs. at video fungerer i Chrome-nettleseren på f.eks. Windows, og via Infoskjermen Player-appen på en Chromebit/Chromebox. Krever ikke noe ekstra oppsett og video spiller veldig fint. Krever daglig omstart av enheten for at videoløsningen skal fungere optimalt.

Samsung

Video støttes på Samsung SSSP4/SSSP5/SSSP6 skjermer. Video krever at man har installert Infoskjermen Player-appen, og at man ikke bruker innebygget nettleser med skjermkode. Vi kjenner til noen problemer med avspilling av video på noen av Samsung skjermene. F.eks. ved at skjermen hopper over video-oppslaget. En løsning på dette problemet kan være å oppdatere programvaren på skjermene. Ta kontakt med support@infoskjermen.no hvis du opplever slike problemer.

På grunn av tekniske begrensninger på noen Samsungsskjermer kan Video-oppslag og YouTube-oppslag ikke alltid brukes samtidig.

Tilbakemeldinger eller spørsmål?

Video er en stor og sammensatt utfordring å løse. Opplasting, konvertering, lagring, publisering, og avspilling over tid gjør at video er en komplisert prosess. Opplever du noen utfordringer underveis, ta kontakt med support@infoskjermen.no.