Opprett nytt oppslag ➕💬

INNHOLD I DENNE ARTIKKELEN:

Infoskjermen 3

1. Gå til Oppslag i menyen.

2. Klikk på "Nytt oppslag" for å få opp menyen med alle oppslagstyper, eller klikk på "Tekst & Bilde" for å lage et oppslag med tekst og bilde(r).

3. Velg oppslagstype i listen.

4. Rediger oppslaget ved å legge inn den informasjon du ønsker å vise. 

5. Velg kanal(er), og område i kanalen, hvor oppslaget skal vises. Du kan vise samme oppslag på flere kanaler, og i forskjellige områder. 

6. Velg varighet, Prioritet og legg inn Tidsplan hvis du ønsker dette.

7. Hvis dere bruker mobilappen, Infoskjermen Go, kan du legge til ekstra info, utfyllende tekst, lenker og vedlegg, som kun vises i mobilappen, ved å trykke på mobilikonet.  Ønsker du å sende en pushvarsling til de som abonnerer på innholdet; kryss av for å sende pushvarsling.

8. Forhåndsvis oppslaget for å se hvordan det vil se ut på kanalen(e). Klikk utenfor forhåndsvisningen for å gå tilbake. 

9. Lagre oppslaget.  Ved å trykke på "..." kan du velge å lagre og fortsette redigere i oppslaget, lagre som kopi, eller slette oppslaget. Hvis du ikke har valgt kanal, vil oppslaget lagres i listen over oppslag, men ikke vises på en kanal.


Infoskjermen Classic

1. Ta musepekeren over "Nytt oppslag" oppe til høyre når du er innlogget i app.infoskjermen.no.

2. Velg oppslagstype i nedtrekkslisten.

3. Rediger oppslaget ved å legge inn den informasjon du ønsker å vise. 

Velg Varighet og Plassering.  Velg Prioritet og Tidsstyring hvis du ønsker dette.

4. Hvis dere bruker mobilappen, Infoskjermen Go, og du ønsker å sende en pushvarsling til de som abonnerer på innholdet; kryss av for å sende pushvarsling.

5. Klikk av for skjermen(e) du vil at oppslaget skal publiseres på, og husk å lagre. Hvis du ikke velger å vise oppslaget på en skjerm, lagres oppslaget i Arkiv.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no.