Opprett nytt oppslag ➕💬

1. Ta musepekeren over "Nytt oppslag" oppe til høyre når du er innlogget i app.infoskjermen.no.

2. Velg oppslagstype i nedtrekkslisten.

3. Rediger oppslaget ved å legge inn den informasjon du ønsker å vise.

Velg Varighet og Plassering
Velg Prioritet og Tidsstyring hvis du ønsker dette.

4. Hvis dere bruker mobilappen, Infoskjermen Go, og du ønsker å sende en pushvarsling til de som abonnerer på innholdet; kryss av for å sende pushvarsling.

5. Klikk av for skjermen(e) du vil at oppslaget skal publiseres på, og husk å lagre.
Hvis du ikke velger å vise oppslaget på en skjerm, lagres oppslaget i Arkiv.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no.