Hvorfor får jeg ikke lyd på opplastet video eller video fra YouTube? 🔈

• Kryss av for lyd når du oppretter eller redigerer video-oppslag.

• Sjekk at lyd er på, på skjermen der du viser innhold fra Infoskjermen.

Autoplay-policy i Chrome

En oppdatering av Chrome (fra versjon 66, april 2018) gjør at man må spesifikt tillate for å kunne spille av video med lyd automatisk på en Chrome-enhet.

Oppskrift for å endre dette:

1. Logg inn på enheten.
  2. Åpne Chrome-nettleseren. Skriv inn chrome://flags/#autoplay-policy i adressefeltet på nettleseren.
  3. Endre 'Autoplay policy' fra 'Default' til 'No user gesture is required'.
  4. Bekreft ved å trykke "Restart now"/"Relaunch now".
  5. Start enheten på nytt.