Promo-oppslag 📱📢

Et promo-oppslag er en mulighet for deg å fortelle elever, ansatte eller andre i din organisasjon at det er mulig å se innholdet på infoskjermen, direkte i mobilen, i mobilappen, Infoskjermen Go. Innholdet er det samme som på skjermen, men med et tilpasset design.

Slik lager du et promo-oppslag:

1. Gå til menyvalg Skjermer. På hver enkelt skjerm klikker du på delingskoden for Infoskjermen Go.
Hvis dere har flere skjermer som er delt i Go, skal du nå  huske hvilken skjerm du klikker på, dette trenger du senere i prosessen.

Zoom Delingskode Go.png

2. Hvis du ønsker å  endre delingskode for skjermen til en som er enklere for folk å huske, skal du gjøre dette først. Skriv inn ny delingskode i feltet for delingskode, og klikk "ENDRE KODE".

Klikk deretter for å opprette ett Promo-oppslag.

Zoom Opprett promo-oppslag.png

3. Klikk "FORHÅNDSVIS", så ser du hvordan promo-oppslaget kommer til å se ut.

Zoom Promo forhåndsvisning.png

4. Nå skal du huske hvilken skjerm du valgte å opprette ett promo-oppslag for, for nå skal du velge å publisere dette på den aktuelle skjermen, og så "Lagre".

Zoom Velg skjerm.png

Spørsmål? Ta kontakt på support@infoskjermen.no!