Samsung Smart Signage 6. generasjon (SSSP6)

Samsung har innebygget støtte for visning av infoskjerm på mange av skjermene sine. Plattformen kalles SSSP, forkortelse for Samsung Smart Signage Platform.

Eksempel på skjerm i denne generasjonen er  Samsung QB55N.

Komme i gang

Første gang du starter skjermen kommer du til en veiviser. Følg stegene i veiviseren nedenfor, så får du startet infoskjermen din så fort som bare det!

1. Skru ned lyden ;-)
  2. Velg språk (vi bruker engelsk på våre skjermer og i våre forklaringer) og så "Basic Setup".
  3. Velg om skjermen skal monteres stående (portrait) eller liggende (landscape).
  4. Auto power off - velg "Off".
    Obs! - Skjermen vil slå seg av hver 4. time om du ikke endrer her.
  5. Velg og koble til nettverk.
  6. Velg "Play via URL Launcher", og oppgi url "http://insk.no"
    Obs! Ta med hele adressen, inkludert "http://" med kun små bokstaver.
    Velg knapp med '#@!' for å finne kolon : .
  7. Velg "Done", og du kommer tilbake til skjermen hvor du valgte "Play via URL Launcher". Her må du trykke på høyer pil på fjernkontrollen for å komme videre til neste punkt.
  8. Velg "Skip" for Connect to RM Server.
  9. Still inn dato og klokke og trykk på høyre pil på fjernkontrollen for å gå videre.
  10. Veiviseren er ferdig - klikk DONE. Skjermen blir svart.
  11. Trykk HOME-knappen. Velg URL Launcher.
  12. App-en installeres og startes. Skriv inn skjermkoden. Skjermen startes.
    Skjermkoden er 5-6 bokstaver og tall i slutten av skjermadressen. Du finner denne i listen over dine skjermer. (F.eks. http://app.infoskjermen.no/ABC123)
  13. Skru skjermen av og på for å sjekke at skjermen starter rett ved omstart.

Bytte kun skjermkode?

Tast "007" på fjernkontrollen og appen ber deg legge inn skjermkode på nytt.
Du kan også taste "005" på fjernkontrollen for å laste inn innholdet på nytt.

Automatisk timer

Vi anbefaler å legge inn automatisk timer, f.eks. at skjermen automatisk slås på kl 7 og slås av kl 23, for å gi skjermen lenger levetid og for å spare miljøet.

Slik legger du inn automatisk timer:

• Trykk HOME-knappen
  • Velg "On/Off Timer" og "On Timer"
  • Still inn tidspunkt for når du vil skjermen skal slås på, og velg source "MagicInfo S/URL Launcher"
  • Gjør tilsvarende for "Off timer"
  • Trykk HOME-knappen. Velg "Infoskjermen URL Launcher"
  • Skru skjermen av og på for å sjekke at skjermen starter rett ved omstart.

Fabrikkinnstillinger

Hvis du har problemer med skjermen anbefaler vi å sette skjermen tilbake til fabrikkinnstillinger.

• Slå av skjermen med fjernkontrollen
  • Trykk MUTE – 1 – 8 – 2 – POWER ON med fjernkontrollen.
    Når skjermen starter, får du tilgang til systemmenyen.
  • Velg "Options" i første menyvalg, og deretter velg "Factory reset" to ganger
  • Slå på igjen skjermen når den er helt av. Skjermen er nå tilbake til fabrikkinnstillinger.

Hvis oppskriften ikke virker:

• Slå på skjermen, og trykk Source på fjernkontrollen og bytt til DVI
  • Prøv oppskriften igjen

Oppdatere Firmware

Firmware er programvaren som ligger fast i skjermen. I noen tilfeller, blant annet for visning av video, vil en oppdatering av firmware kunne gjøre at skjermen viser innholdet bedre.

Kontakt  support@infoskjermen.no, så kan vi veilede deg med å oppdatere firmware i skjermen.