Samsung med SSSP - vår anbefalte skjerm

💡Samsung har innebygget støtte for visning av infoskjerm på mange av skjermene sine. Vi har veldig god erfaring med hvordan løsningen vår fungerer på disse skjermene. Plattformen kalles SSSP, forkortelse for Samsung Smart Signage Platform.

Vi har SSSP-skjermer selv, og kjører kontinuerlige tester på dem.

Hvis du skal kjøpe ny skjerm, anbefaler vi å kjøpe en av disse skjermene, som har alt du trenger innebyggd i skjermen!  Følg en enkel oppstartsveiviser, så er du i gang. De er enkle å bruke, og fungerer bra over tid.  🖥💫😉

Oppstartsveiviser for ulike generasjoner av SSSP

(nyeste øverst)

Forleng levetiden på Samsung-skjermer med set-back-box

Utvalgte skjermer fra Samsung kan fornyes med en såkalt set-back-box, en enhet som festes bak på skjermen. Med denne får du nyeste programvare ( Tizen/SSSP6), som er vår beste anbefaling. Les mer på Samsungs nettsider

Det er også mulig å kjøpe en set-back-box som ikke er låst til Samsung sine skjermer. Dette er en omstendelig prosess og noe du må kontakte forhandler om, slik at de kan ta kontakt direkte med Samsung.

• Samsung SBB-SS08NT2 - Set-back-box uten lås.