Samsung med SSSP - vår anbefalte skjerm

💡Samsung har innebygget støtte for visning av infoskjerm på mange av skjermene sine. Vi har veldig god erfaring med hvordan løsningen vår fungerer på disse skjermene. Plattformen kalles SSSP, forkortelse for Samsung Smart Signage Platform.

Vi har SSSP-skjermer selv, og kjører kontinuerlige tester på dem.

Hvis du skal kjøpe ny skjerm, anbefaler vi å kjøpe en av disse skjermene, som har alt du trenger innebyggd i skjermen!  Følg en enkel oppstartsveiviser, så er du i gang. De er enkle å bruke, og fungerer bra over tid.  🖥💫😉

Oppstartsveiviser for ulike generasjoner av SSSP

Nyeste øverst

Eldre modeller*


*Forleng levetiden på eldre Samsung-skjermer med set-back-box

Skjermer med SSSP1, SSSP2, SSSP3, SSSP4 og SSSP5 er eldre modeller som Samsung dessverre ikke lenger oppdaterer. Det gjør at skjermen ikke lenger er kompatibel med de nyeste web-standarder og gjør at flere typer oppslag og funksjoner i Infoskjermen 3 ikke vil fungere.

Er skjermen for god til å byttes kan du forlenge levetiden med en såkalt set-back-box (SBB). En rimelig og grei løsning vil være å kjøpe en Ugoos. Alternativt finnes også Samsung egne SBB, men de fungerer på et begrenset utvalg skjermer.

Enten du vurderer en SBB, eller tiden er inne for å bytte ut den fysiske skjermen, finner du info om utstyr vi anbefaler, her.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!