Bruk av Chromebox og Chromebit

Chromeenhetene som gir nytt liv til gamle skjermer

Har du en gammel skjerm eller tv som ikke brukes eller trenger fornyelse? Du kan bruke den til infoskjerm! Chromebox og Chromebit er rimelige og enkle løsninger for å blåse nytt liv i gamle skjermer! Det er både økonomisk og miljøvennlig!

Installasjon

Velg mellom Chromebox eller Chromebit

Er det stor sett nyheter, tekst og informasjon du vil vise, eller ønsker du å vise mye bilder og YouTube-videoer? Chromebit er liten og rimelig, men har noe lavere kapasitet enn Chromebox, - ellers er bruken av dem stort sett lik. Hvis du planlegger å bruke YouTube-oppslag på skjermen anbefaler vi Chromebox for best mulig stabilitet.

Installasjon av Infoskjermen Player, og vise denne i kioskmodus, gjør at chromeenheter automatisk starter visning av infoskjermen i fullskjerm når de slås på, og at de automatisk har daglig omstart.

Chrome-upgrade på nyere enheter

Google krever Chrome-upgrade (tidl. lisens) på både Chromebit (etter oppgradering til Chrome 70) og  "Chromebook, Chromebase eller Chromebox fra 2017 eller senere" for å kunne bruke i kioskmodus som vi anbefaler. Dette gjelder bl.a. Asus Chromebox 3. Kravet kan gjelde andre nyere enheter også, og kan bli utvidet til å gjelde flere.

Vi har satt opp et system for kjøp av Chrome-upgrades fra Google, slik at du slipper dette. Vi håndterer innkjøp av upgrades og sender faktura på samme måte som for abonnement. Prisen pr enhet er kr 500 eks. mva. pr år. Abonnementet er løpende - må sies opp om du ønsker å avslutte. Innbetalte beløp refunderes ikke om upgraden avsluttes.

Kjøpe og montere

Chromebox og Chromebit kan bestilles fra Assist, som også tilbyr oppsett og tilleggsutstyr. Om du ønsker, kan du også kan kjøpe hos andre forhandlere.

Hvis du ikke har mus og tastatur, eller gjerne et trådløst tastatur med touchpad, anbefaler vi at du kjøper dette samtidig.

Pakk ut, koble til mus, tastatur, skjerm og strøm, og fest bak på skjermen - og du er klar for å sette opp for visning av Infoskjermen!