Glemt passord? 🤔

Har du problem med innlogging for du har glemt passord for Infoskjermen-kontoen din? 😟

Fort gjort! No problem! Det ordner seg! 🤗

Trykk på "Glemt passord?" på innloggingssiden, app.infoskjermen.no, så sender vi en gjenopprettings-e-post til den e-post-adressen som du har registrert som brukernavn hos oss.

Eller ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no og fortell oss hva brukernavnet ditt er (e-post-adresse), og hvilken Infoskjermen-konto du er registrert på.

Du kan gå inn og endre passordet til et som er lett for deg å huske. Passord krever minst 10 karakter + tall og store og små bokstaver.

• Dette gjør du i Infoskjermen 3 under din brukerprofil (ikon og navn nede til venstre) og fanen "Passord".
  • Og i Infoskjermen Classic under "Meny" -> "Meg" og fanen "Passord".