Glemt passord? 🤔

Har du problem med innlogging for du har glemt passord for infoskjermskontoen din? 😟

Fort gjort! No problem! Vi sender deg et nytt! 🤗

Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no og fortell oss hva brukernavnet ditt er (e-post-adresse), og gjerne også hvilken infoskjermskonto du er registrert på, så sender vi deg et nytt passord til e-post-adressen som er registrert som brukernavn hos oss.

Etter å ha mottatt det nye passordet, logger du inn med dette på app.infoskjermen.no. Husk å ikke kopiere noe ekstra mellomrom, og å bruke det nyeste passordet du har fått tilsendt.

Deretter bør du gå inn og endre passordet til et som er lett for deg å huske. Dette gjør du her under "Meny" -> "Meg".