Gammel e-post som brukernavn? 😬

Er brukernavnet som er registrert for deg på infoskjermskontoen, en gammel e-post som ikke lenger er i bruk?

Hvis du husker passord:
  • Logg inn med brukernavn og passord, og gå til "Meny" -> "Meg" og oppdater e-post-adressen der.
Hvis du ikke husker passord:
  • Hør med en registrert administrator på kontoen om han/hun kan logge inn og sende deg ny brukerinvitasjon til en e-post du bruker nå. Dette gjøres her under "Meny" -> "Brukere" i app.infoskjermen.no. Den gamle brukeren din kan bare slettes.
  • Hvis dere alle har samme problem, eller du var eneste registrerte administrator, kontakter du oss på support@infoskjermen.no og vi vil mer enn gjerne hjelpe dere å få ordnet opp i dette!