Philips Signage Solutions D-Line Display

Her finner du veiledning for å bruke  Philips D-line til infoskjerm, hvis du har denne type skjerm. Du finner info om utstyr vi anbefaler her.

Oppstart av ny skjerm

• Heng opp skjermen, koble til strøm, og følg stegene for oppstart og nettverkstilkobling
  • Valg om å konfigurere CMS, CMND osv. trenger ikke gjøres.

Du kan  tilbakestille til fabrikkinnstillinger om du ønsker å starte oppsett på nytt.

Åpne visning i nettleser

Følg stegene i veiviseren nedenfor, så får du startet infoskjermen din så fort som bare det!

• Trykk SOURCE på fjernkontrollen.
  • Velg «Nettleser"/"Browser"
  • Trykk på "Innstillinger" under «Browser"
  • Skriv inn adressen "http://app.infoskjermen.no/go". Trykk ”OK”.
  • Velg så adressen i listen ved å trykke OK på fjernkontrollen på adressen.
    Deretter trykk på "Spill".
  • Skriv inn skjermkoden for skjermen (du finner den ved å se i lista over skjermer), så vil visningen starte. (Klikk OK for å få opp tastatur for å skrive inn skjermkoden.)

Sette automatisk oppstart til nettleser

• Trykk på ⌂ HOME på fjernkontrollen
  • Velg "Konfig. 1" -> "Start på kilde".
  • Velg "Inngang: ◀ NETTLESER ▶ " og "Spilleliste: ◀ 1 ▶"
  • Skjermen vil da automatisk starte opp igjen i nettleseren når den slås på.

Sette tidsstyring

• Trykk på ⌂ HOME på fjernkontrollen
  • Velg "Avansert" -> "Planlegg" og legg tidpunkter for på og av