Råd og erfaringer for YouTube-oppslag på ulike typer hardware 🎞

Chromebox med Infoskjermen-app

Hvis du planlegger å bruke YouTube-oppslag på skjermen anbefaler vi Chromebox for best mulig stabilitet. Med Infoskjermen Player vil Chromeboxen restartes hvert døgn, slik at internminnet tømmes og alle oppslag lastes inn på nytt.  Les mer om Chromeenheter her.

Samsung SMART Signage med Tizen

Samsung med  SSSP5 (Tizen 3.0) fungerer godt for visning av video. SSSP4 (Tizen 2.4) fungerer også, men krever mer av nettverket og kan bruke lenger tid på bufring. For SSSP5 har videoer i våre tester fortsatt avspilling også når nettet er borte. Det er ikke tilfellet på SSSP4. På noen enheter er det nødvendig å oppdatere firmware; kontakt oss hvis du har problemer med visning, så vil vi veilede deg for oppdatering. Se våre forslag til utstyr du kan bruke for å lese mer om skjermene fra Samsung.

Samsung SMART Signage med innebygget player (før Tizen)

Samsung med innebygget player, før Tizen, støttes ikke for visning av YouTube-oppslag. Dette gjelder skjermer som har  SSSP1SSSP2 og SSSP3. Om du ønsker å vise YouTube-oppslag på denne typen skjermer, anbefaler vi å koble til Chromebox eller en Chromebit med Infoskjermen-app.

Philips med Android (Q-serien, D-serien og P-serien)

Tester vi har gjort, viser at skjermene fungerer godt når de settes opp til å bruke den innebygde nettleseren. Vi har ikke samme fortløpende tester eller mulighet for oppfølging av denne type skjermer som vi har på Samsung SMART Signage med Tizen.

PC eller Mac med nettleser

PC eller Mac med nettleser fungerer veldig godt i våre tester, men krever daglig omstart. Best erfaringer har vi med å bruke Google Chrome, og uansett nettlesertype at denne er oppdatert versjon. Sjekk gjerne også at nettleseren på maskinen som viser infoskjermer er satt opp til å bruke HTLM5-visning av YouTube.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no.