Nyheter/RSS 🗞

Velg hva du vil vise

Abonnér på RSS fra din egen nettside eller andres, og hold folk oppdaterte.

Når du skal lage nyhetsoppslaget, kopierer du adressen til RSS-feeden, og limer den inn i adressefeltet i oppslaget. Velg hvor mange nyheter du ønsker å vise (standard er de tre siste).

Velg hvor på skjermen du vil at dette skal vises, mange velger å publisere dette oppslaget i bunnlinjen.

Du kan gjerne vise flere ulike nyhetsoppslag der etter hverandre, så får skjermen din automatisk mye nytt innhold hele tiden.

Hvis du henter nyheter fra eksterne sider, f.eks. aviser eller kringkastere, må du selv innhente tillatelse til å vise dette.

Hvordan finner jeg RSS for nyhetene jeg vil vise?

Vi foreslår at du søker på nettet etter f.eks "RSS Aftenposten" eller din lokale avis. Lenken kan ofte ligge i selve RSS-logoen som det orange bildet her på siden. RSS-en kan vise seg å være noe så enkelt som "http://www.aftenposten.no/rss", og du kopierer med deg hele og limer denne inn i adressefeltet i oppslaget. Hvis du ikke finner lenken du trenger, kan du ta kontakt med avisen og spørre om de har en RSS du kan bruke.