Hvordan finner jeg delingslenken til kalenderen min? 📅

Nedenfor er veiledning for noen vanlige kalendersystemer, for å finne ics-adressen som er den adressen du limer inn i feltet  "Adresse til kalender" når du oppretter oppslaget.

Oppsett kan være ulikt i installasjoner; kontakt din systemansvarlige hvis du ikke finner valgene som er beskrevet.

Slik finner du ics-adressen:

Google

• Åpne Google-kontoen din i en nettleser og gå til kalenderen.
  • Velg "Innstillinger for kalenderen" for kalenderen du ønsker å dele.
  • Kopier adressen som ligger bak det grønne [ical]-ikonet for privat adresse.
  • Lim adressen inn i feltet "Adresse til kalender" når du oppretter kalenderoppslaget.

Outlook (Office 365)

• Åpne Office365-kontoen din i en nettleser og gå til kalenderen.
  • Velg Del kalender fra Kalender-mappen på Hjem-menyen
  • Høyreklikk på kalenderen du ønsker å dele og velg "Delingstillatelser".
  • I feltet "Send en delingsinvitasjon per e-post" fyller du inn en ekstern e-postadresse til deg selv, f.eks. Gmail eller iCloud. Velg at du skal kunne se alle detaljer, og klikk "Del"
  • Når du mottar mailen med invitasjonen står det nederst "Har du problemer med å vise kalenderen? Prøv å legge til en Internett-kalender, og bruk denne nettadressen." Kopier adressen som er lenket til i denne teksten.
  • Lim adressen inn i feltet  "Adresse til kalender" når du oppretter kalenderoppslaget.

iCloud

• Åpne iCloud-kontoen din i en nettleser og gå til kalenderen.
  • Klikk på delings-ikon til høyre for navnet på kalenderen du vil vise.
  • Kryss av på "Ekstern kalender" hvis dette ikke allerede er avkrysset.
  • Kopiér adressen ved å trykke "Kopier link".
  • Lim adressen inn i feltet  "Adresse til kalender" når du oppretter kalenderoppslaget.

Spørsmål?
 Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no.