Min skjerm er OFFLINE - hva gjør jeg? 😨

Det kan være flere grunner til at en skjerm har gått "offline". Oftest løses problemet med en enkel omstart av den fysiske skjermen og eventuelt tilkoblet avspiller (PC, Chromebox, Chromebit e.l.) om du bruker dette. Prøv å skru skjermen av og på, eller trekk ut kontakten og sett den inn igjen.

Fungerer ikke dette kan en gå videre og sjekke følgende:

• Sjekk at den fysiske skjermen er på.
  • Sjekk om skjermen er tilkoblet internett.
    Besøk gjerne en annen åpen nettside for å verifisere.
  • Sjekk om det er gjort endringer i det lokale nettverket (brannmur e.l.).
  • Sjekk at skjermen er satt opp med riktig url (adresse) fra infoskjermen.no
    f.eks. app.infoskjermen.no/ABC123
  • På Windows kan du prøve å trykke F5 for å oppdatere nettleseren.
  • Veiledning til å starte skjermvisning finner du her.

Fortsatt ikke online? Ta kontakt med oss på  support@infoskjermen.no så vil vi forsøke å hjelpe!