Admin: Del skjermen til mobilappen, Infoskjermen Go 🖥📲

Med Infoskjermen Go kan du enkelt dele skjermen din med ansatte, elever, eller andre i din organisasjon. De vil kunne se innholdet i en flott app for mobil og nettbrett, eller på sin PC. Infoskjermen Go er inkludert i alle våre prisplaner.

Innholdet er det samme som på skjermen, men med et tilpasset design. På mobilen vil man ikke sitte og vente på at oppslag skal “rulle forbi” som på en skjerm. Her får man oppslagene i en leservennlig liste man kan skrolle gjennom i fred og ro.

Last ned Infoskjermen Go til mobil enhet

Last ned Infoskjermen Go for iOS/Android på din smartphone eller nettbrett, AppStore eller GooglePlay, avhengig av hvilket utstyr du bruker.  Bruk gjerne delingskoden "demo1" for å raskt se noen muligheter.

Appen finnes også som PinToMind Go, Infoskjermen heter PinToMind i utlandet.

Kom i gang på Infoskjermen 3

Slik deler du en kanal til mobilappen i Infoskjermen 3:

1. I en nettleser; logg inn på Infoskjermen-kontoen din, i app.infoskjermen.no
  2. Klikk i venstre meny på den kanalen du vil dele til mobilappen, Infoskjermen Go.

Klikk på "⚙️VALG" og deretter "📱 DELING".

Du har nå to ulike muligheter for hvordan du kan dele denne kanalen:
    • Åpen delingskode (sånn som i Classic)

Du kan selv bestemme koden. Alle med koden vil kunne følge med på kanalen.Endre koden til noe som er enkelt å huske, skrive og dele.

• Kun for inviterte

Inviter individuelt via e-post. Dette gir kontroll over hvem som til enhver tid har tilgang til innholdet.

3. Velg hvilket alternativ du ønsker fra de to ovenfor, og trykk "START DELING".
  4. Om du vil, kan du fortsette å bruke samme delingskode som du brukte i Infoskjermen Classic. Du kan overta delingskoden fra en Classic skjerm som du eier og har delt. Da vil brukerene få opp denne nye kanalen med oppslag fra kanalen i Infoskjermen 3 istedenfor den gamle skjermen i app'en, uten at de trenger å bytte kode.
  5. Du kan bestemme selv om du vil gi tilgang til kanalen via nettleser. Om du vil at folk skal kunne åpne delingslenken fra Go i en nettleser, må du klikke av for dette under innstillinger for Go på kanalen din.
  6. Valgfritt: Flere delingskoder for samme kanal. Du kan lage så mange delingskoder du vil på en kanal. Alle vil peke til samme kanal. Det kan f.eks være nyttig om du vil lage ny kode, men ikke miste de som abonnerer på den gamle koden, eller om du vil bruke ulike koder til ulike målgrupper men peke til samme kanal.

Kom i gang på Infoskjermen Classic

Slik deler du en kanal til mobilappen i Infoskjermen Classic:

1. I en nettleser; logg inn på Infoskjermen-kontoen din i app.infoskjermen.no
  2. Gå til menyvalg Skjermer
  3. Ta musepekeren over den skjermen i listen, som du ønsker å dele i mobilappen.
  4. Trykk "Start deling", og du er i gang på et øyeblikk.

Systemet lager en unik delingskode. Hvis du ønsker, kan du endre delingskode for skjermen til en som er enklere for folk å huske. Skriv inn ny delingskode i feltet for delingskode, og klikk "ENDRE KODE".  Hvis systemet ikke godtar delingskoden, er denne delingskoden allerede opptatt. NB! Om dere legger ut informasjon som dere ikke ønsker at andre skal få tilgang til, bør dere velge en delingskode som ikke er lett å gjette seg til.

Du kan spre delingskoden (for mobil og nettbrett), eller delingsadressen (for å vise i nettleser på PC) til dem du ønsker skal kunne se innholdet. Du kan når som helst avslutte delingen, og det er ingen binding med å prøve dette.

Hvis du ønsker at folk skal få dette med seg og ta det i bruk, er det en god ide å opprette et Promo-oppslag på skjermen hvor du forteller om denne muligheten.