Del skjermen til mobilappen, Infoskjermen Go 🖥📲

Del en infoskjerm

Med Infoskjermen Go kan du enkelt dele skjermen din med ansatte, elever, eller andre i din organisasjon. De vil kunne se innholdet i en flott app for mobil og tablet, eller på sin PC.

Infoskjermen Go er inkludert i alle våre prisplaner.

Spesialtilpasset

Innholdet er er det samme som på skjermen, men med et tilpasset design. På mobilen vil man ikke sitte og vente på at oppslag skal “rulle forbi” som på en skjerm. Her får man oppslagene i en leservennlig liste man kan skrolle gjennom i fred og ro.

Kom i gang

1. Last ned Infoskjermen Go for iOS/Android på din smartphone eller nettbrett.
  2. Bruk gjerne delingskoden "demo1" for å raskt se noen muligheter.
  3. I en nettleser; logg inn på app.infoskjermen.no. Gå til menyvalg Skjermer. Ta musepekeren over den skjermen i listen, som du ønsker å dele i mobilappen. Trykk "Start deling", og du er i gang på et øyeblikk.

Systemet lager en unik delingskode. Hvis du ønsker, kan du endre delingskode for skjermen til en som er enklere for folk å huske. Skriv inn ny delingskode i feltet for delingskode, og klikk "ENDRE KODE".  Hvis systemet ikke godtar delingskoden, er denne delingskoden allerede opptatt.

Du kan spre delingskoden (for mobil og nettbrett), eller delingsadressen (for å vise i nettleser på PC) til dem du ønsker skal kunne se innholdet. Du kan når som helst avslutte delingen, og det er ingen binding med å prøve dette.

Hvis du ønsker at folk skal få dette med seg og ta det i bruk, er det en god ide å opprette et Promo-oppslag på skjermen hvor du forteller om denne muligheten.