Tidsstyring av oppslag 🕔

Alle oppslag kan tidsstyres; velg ett av hurtigvalgene, bestemte klokkeslett og datoer eller faste tidspunkt oppslaget skal vises. Du kan også lage maler for tidsstyring, slik at du og andre brukere og administratorer på kontoen kan gjenbruke tidsstyringen på flere oppslag.

Bestem når oppslaget skal vises

Når du oppretter eller redigerer oppslag kan du velge hvilke perioder og/eller tidspunkt for når det skal vises.

Du kan legge til en eller flere perioder, definert med dato og klokkeslett.

Du kan også legge inn dager og klokkeslett oppslaget skal vises, f.eks. kan du velge å vise et oppslag hver morgen i ukedagene.

Lagre tidsstyring slik at den kan brukes på flere oppslag

Vi har laget noen forhåndsdefinerte hurtigvalg, f.eks. "Vis bare i dag". Du kan også lage og lagre din egen tidsstyring.

Du kan lagre egne tidsstyrings-oppsett slik at disse også blir tilgjengelige som hurtigvalg når du og andre brukere og administratorer på kontoen oppretter oppslag senere. Oppslag som bruker slike tidsstyringer vil også bli "tagget" i lista over oppslag på startsiden

Vis i flere perioder

For å vise oppslag i flere perioder, trykk på "+ Ny periode" og legg til ny dato. Du kan legge til nye perioder gjentatte ganger.

Tidsstyring på tvers av tidssoner

Tidsstyring er mulig på tvers av tidssoner. Mulighet for å velge tidssone på tidsstyring vises bare hvis det er skjermer eller brukere i ulike tidssoner på kontoen.

Oppslag vil vises samtidig i det tidsrommet du har valgt det skal vises; hvis du f.eks. velger at et oppslag skal vises fra kl 12 i Stockholm-tid vil oppslaget vises fra kl 11 i London-tid.

Se en kort video om tidsstyring og prioritering av oppslag: