Autostart og fullskjerm på Windows

Vi har et script du kan laste ned som starter opp skjermen automatisk ved oppstart. Dette fungerer på de fleste Windows-maskiner. Bruk Google Chrome og deaktiver varsler om at Internet Explorer ikke er standardnettleser.

1. Logg inn og velg skjermer i menyen oppe til venstre
  2. Noter deg adressen til skjermen https://app.infoskjermen.no/SKJERMKODEABC123 Eks: https://app.infoskjermen.no/ABC123
  3. Åpne Internet Explorer på maskinen som skal vise innholdet og skriv inn denne adressen + .vbs i adressefeltet. Eks: https://app.infoskjermen.no/ABC123.vbs
    Dette starter nedlastingen av en fil/et script som lagres i mappen "Nedlastinger".
  4. Når skriptet er lastet ned flytter du det til oppstartsmappa som du finner i startmenyen.
    Ikke endre navn på fila. For å avslutte visning når du har startet skriptet må du trykke ALT + F4.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no.