Oppsett for Samsung med SSSP1

💡Samsung har innebygget støtte for visning av infoskjerm på mange av skjermene sine. Plattformen kalles SSSP, forkortelse for Samsung Smart Signage Platform.

Eksempel på skjerm av typen  Samsung Smart Signage SSSP1 er Samsung ME46C.
❗️Skjermer med SSSP1 har begrenset eller ingen støtte for å vise video.

Skjermene er ofte blitt levert med Windows set-back-box, men kan også kjøres med innebygget player. Dette er første generasjon av den innebyggede playeren (SSSP), og oppsett av playeren skjer i en systemmeny som er vanskelig tilgjengelig.

Utvalgte skjermer fra Samsung kan få forlenget levetid med en såkalt Samsung set-back-box, en enhet som festes bak på skjermen. Med denne får du nyeste programvare (Tizen/SSSP), som er vår beste anbefaling. Les mer på Samsungs nettsider, og sjekk hvis skjermen din er kompatibel med set-back-box fra Samsung.

Konfigurere player på Samsung SSSP1

Følg denne veiviseren for å starte visningen av infoskjermen din.

1. Slå av skjermen
  2. Trykk MUTE – 1 – 8 – 2 – POWER ON
  3. Velg Control
  4. Velg LFD Option
  5. Velg LFD Launcher
  6. Velg Launcher Mode ON
  7. Velg Server URL Setting og skriv inn adresse til skjermen.
    Du finner denne i listen over dine skjermer. (F.eks. http://app.infoskjermen.no/ABC123)
  8. Gå ut av menyene (Retur-knappen), og slå av skjermen
  9. Slå på skjermen - nå skal den starte med infoskjermen i innebygd nettleser