Samsung Smart Signage 1. generasjon (SSSP1)

Eksempel på skjerm i denne generasjonen er  Samsung ME46C.

Samsung har innebygget støtte for visning av infoskjerm på mange av skjermene sine. Plattformen kalles SSSP, forkortelse for Samsung Smart Signage Platform.

Skjermene er ofte blitt levert med Windows set-back-box, men kan også kjøres med innebygget player. Dette er første generasjon av den innebyggede playeren (SSSP), og oppsett av playeren skjer i en systemmeny som er vanskelig tilgjengelig.

Skjermene har ikke støtte for å vise video, vi anbefaler å koble til  Chromebox e.l. om du ønsker å vise dette.

Konfigurere player

Følg denne veiviseren for å starte visningen av infoskjermen din.

1. Slå av skjermen
  2. Trykk MUTE – 1 – 8 – 2 – POWER ON
  3. Velg Control
  4. Velg LFD Option
  5. Velg LFD Launcher
  6. Velg Launcher Mode ON
  7. Velg Server URL Setting og skriv inn adresse til skjermen.
    Du finner denne i listen over dine skjermer. (F.eks. http://app.infoskjermen.no/ABC123)
  8. Gå ut av menyene (Retur-knappen), og slå av skjermen
  9. Slå på skjermen - nå skal den starte med infoskjermen i innebygd nettleser