Twitter 🐦

Oppslag som viser sosiale medier hjelper deg å ha oppdaterte infoskjermer. Systemet henter automatisk nytt innhold og holder folk oppdatert, samtidig som du får reklamert for hvor folk kan følge dere.

Twitter-oppslaget kan du vise oversikt med flere tweets eller en og en tweet der bilder tas med hvis det er dette.

Velg om du vil skjule retweets

Hvis du skriver #hashtag eller @brukernavn søkes det i alle tweets der disse er nevnt. Skriv <‑rt> uten mellomrom til #hashtag<‑rt> eller @brukernavn<‑rt> hvis du vil skjule retweets.

Velg om du kun vil vise tweets fra en bruker

Skriv @@brukernavn hvis du vil vise tweets fra denne brukeren.

Vis flere hashtagger og brukernavn hvis du vil

Du kan skrive inn en eller flere #hashtagger, @brukernavn og/eller @@brukernavn i søkefeltet. Skill søkeordene med mellomrom. Innleggene vil bli flettet og sortert kronologisk.

Hvis du skriver inn to #hash#tagger uten mellomrom vil bare tweets som inneholder begge hashtaggene vises.