Hvilke nettlesere kan jeg bruke? 🌍

Hvis du bruker en PC med Windows eller en Mac til å vise Infoskjermen anbefaler vi å bruke nettleseren Google Chrome. Vår erfaring er at Google Chrome er mest stabil over tid, og er oppdatert på funksjonalitet som egner seg for infoskjermer. Når du administrerer dine skjermer og oppslag skal det være mulig å bruke alle store nettlesere på mobil og pc, men også her har vi best erfaring med Google Chrome.

Hvis du bruker Samsungskjerm med SSSP bruker du den innebygde nettleseren, i kombinasjon med Infoskjermen Player på nyere skjermer (SSSP4 og nyere). På Chromebox og Chromebit anbefaler vi å bruke Infoskjermen Player, som åpner Chrome nettleser automatisk i fullskjerm.

Vi støtter ikke XP med Internet Explorer 8, men har støtte for Internet Explorer 9 og nyere.