Kom i gang på 1-2-3! 🏁

Ingenting er som en god start! Her vil du få en kort forklaring på hvordan du kommer godt i gang med infoskjermen.no

 Hva trenger jeg?

  • Abonnement på infoskjermen.no som gir deg mulighet til å administrere og vise hva som skal vises på infoskjermen(e). Du kan prøve abonnementet gratis i 30 dager og velger deretter en prisplan som passer deg best. Full oversikt over de ulike prisplanene finner du her. Det er ingen oppstartsavgift el.l. 
  • En infoskjerm til å sette på stativ eller henge på veggen. Se utstyr vi anbefaler her. Du kan også bruke utstyr du har i dag,  les mer om dette her.
  • Tilgang til en nettleser på pc, nettbrett eller mobil for publisering og styring av innhold. 

Hva gjør jeg?

  • Prøv! Det er gratis og helt uforpliktende å prøve infoskjermen.no i 30 dager, - du kan gjerne prøve flere ganger :-) Opprett en konto her.
  • Opprett kanaler og oppslag. Når du har logget inn på app.infoskjermen.no oppretter du enkelt en kanal (en samling av det innholdet som skal vises på den fysiske skjermen) og flere oppslag (hvert "lysbilde"/plakat som publiseres til en eller flere kanaler). Vi lover, det er enkelt! ✨
  • Begynn å bruke Infoskjermen Go. Med mobilappen Infoskjermen Go kan folk lese infoskjermene dine på sin egen mobil, og få varsler når du legger ut noe nytt. På hjelpesidene finner du veiledning for å starte deling og en side om hvor lett det er å laste ned og begynne å følge på Go, som du kan sende til folk. 
  • Monter infoskjermen der du ønsker og start skjermvisning i Infoskjermen Player-app eller nettleser, på din fysiske skjerm.

Kan jeg få et tilbud?

Du trenger ikke tilbud;  Prisene våre ligger her. Vi har samme gode pris for alle våre kunder, ingen spesialavtale eller rabatter er nødvendig. Hos oss skal alle være sikre på at de får den beste prisen til enhver tid!

Vi har prisplanen FLEXI for storkunder med mer enn 20 skjermer fordelt på ulike kontoer, som  f.eks. kommuner, konsern, organisasjoner eller innkjøpsfellesskap som har avtale med oss. Vi har også prisplanen FRIVILLIG - for ideelle og frivillige.

PRØV GRATIS I 30 DAGER

Vi svarer gjerne på dine spørsmål! Kontakt oss på support@infoskjermen.no, så hører du fra oss!