Facebook 👨‍👩‍👧‍👦

Oppslag som viser sosiale medier hjelper deg å ha oppdaterte infoskjermer. Systemet henter automatisk nytt innhold og holder folk oppdatert, samtidig som du får reklamert for hvor folk kan følge dere.

Du kan vise innhold på Infoskjermen, fra Facebook-sider hvor du selv er registrert som administrator. Det er mulig å vise innhold fra sider, men ikke fra Facebook-profiler, steder, grupper osv. Vanlige Facebook-poster som er lagt inn av eier av siden blir vist, ikke videoer, reels og events.

Her finner du informasjon om hvordan du kan opprette en "side" på Facebook

Innhold i denne artikkelen:

Infoskjermen 3

Gjør slik for å vise innhold fra Facebook på infoskjermen:

• Velg Facebook-oppslaget i listen over nye oppslag som kan legges til.
  • Når man klikker på "Gi tilgang" i Facebook-oppslaget, åpnes Facebook, og man klikker av for siden man vil logge inn med. (App'en heter PinToMind, som er akkurat det samme som Infoskjermen.)
    TIPS: Det er en fordel å allerede være logget inn, f.eks. i en annen fane i samme nettleser, på Facebook-siden du ønsker å vise.
  • Det er også mulig å velge en Facebook-side fra biblioteket (ressurser som kan gjenbrukes). Tilgjengelige Facebook-ressurser finner du når du klikker på sirkelen med tre prikker. På den måten kan en Facebook-ressurs brukes på flere oppslag, uten at man må autentisere på nytt.
  • Deretter får man opp en liste over de Facebook-sidene hvor man selv er registrert som administrator.

Legg inn mer tekst, lenke og vedlegg i Infoskjermen Go

Du kan legge inn ekstra informasjon som kun vises i mobilappen Infoskjermen Go. Klikk på mobilikonet "📱" og legg inn tekst, lenke til mer informasjon, og/eller vedlegg.

Begrens antall poster og tidsperiode

Facebook-oppslaget viser poster ett og ett. Du kan velge hvor mange Facebook-poster du ønsker å vise, standard er de tre siste.
Du kan og velge hvor langt tilbake i tid du vil vise Facebook-poster, ved å begrense tidsperiode. Standard er ingen begrensning.

Forhåndsvis og lagre

Vi anbefaler å teste de ulike mulighetene, klikk av for kanalen(e), og område på skjermen du vil at oppslaget skal vises på, forhåndsvise, og lagre når du er fornøyd. 😊

Bytt Facebook-side

Hvis du ønsker å bytte til en annen Facebook-side du har administrator-tilgang til, klikker du på sirkelen med tre prikker og velger blant de tilgjengelige Facebook-ressursene.

Infoskjermen Classic

Gjør slik for å vise innhold fra Facebook på infoskjermen:

• Når man klikker på "Gi tilgang" i Facebook-oppslaget, åpnes Facebook, og man klikker av for siden man vil logge inn med. (App'en heter PinToMind, som er akkurat det samme som Infoskjermen.)
  • Deretter får man opp en liste over de Facebook-sidene hvor man selv er registrert som administrator. Man velger da en av disse og lagrer oppslaget.

Det er ikke mulig å endre hvilken Facebook-side som vises i oppslaget i ettertid, så hvis man ønsker å bytte Facebook-side, må man opprette ett nytt oppslag.

Spørsmål? Kontakt oss på support@infoskjermen.no.