V√¶rmelding ūüƧ

V√¶rmeldinger interesserer de fleste, og de hjelper deg √• ha en skjerm som er aktuell. Velg detaljniv√• og hvilke steder du √łnsker √• vise v√¶rmeldinger for.

V√¶rmeldingene hentes fra Yr.no. I s√łkefeltet kan du finne steder i hele verden som du kan vise v√¶ret for. Velg om du vil s√łke lokalt eller globalt.

Hvis du ikke finner stedet du leter etter kan du s√łke opp stedet p√•  Yr.no, og s√• lime inn url for v√¶rmeldingen i s√łkefeltet. Eksempel p√• adresse som kan limes inn: https://www.yr.no/sted/Norge/Viken/Ullensaker/Oslo_lufthavn/

Værmelding kan vises som enkelt eller detaljert tredagersvarsel eller som meteogram, og du kan velge om du vil vise temperaturer i Celsius eller Fahrenheit.

Hvis du plasserer enkel v√¶rmelding i bunnlinjen, vil den vise v√¶rmelding for de neste fem dagene. (Hvis man viser logoen sin, vil v√¶rmelding kun f√• plass til √• vise fire dager.)

Du kan velge mellom svart-hvit eller farge på symbolene i værmeldingen. For å bytte går du inn på menyvalget "Skjermer", og så velger du "Innstillinger" for skjermen du vil bytte på.

Stedsnavn for v√¶rmelding blir ikke vist n√•r v√¶rmeldingen vises i bunnlinjen eller √łverst i sidestolpen. Mange liker √• vise den lokale v√¶rmeldingen sin √łverst i sidestolpen, og da har man ogs√• muligheten til √• vise andre oppslag som vil rullere under dette oppslaget i sidestolpen.

Sp√łrsm√•l? Ta kontakt med oss p√• support@infoskjermen.no!