V√¶rmelding ūüƧ

Innhold i denne artikkelen:

V√¶rmeldinger interesserer de fleste, og de hjelper deg √• ha en skjerm som er aktuell. Velg detaljniv√• og hvilke steder du √łnsker √• vise v√¶rmeldinger for.

V√¶rmeldingene hentes fra Yr.no. I s√łkefeltet kan du finne steder i hele verden som du kan vise v√¶ret for. Velg om du vil s√łke lokalt eller globalt.

Infoskjermen 3

Velg om du vil vise dager eller perioder

P√• Infoskjermen 3 kan du vise v√¶rmelding for hele 9 dager fremover om du velger dager, og plasserer oppslaget i omr√•de A.
Om du vil ha mer detaljert værmelding, velger du perioder. Vindstyrken vil uansett vises.

Velg mellom Celsius, Fahrenheit eller Kelvin

Standard er at temperaturen vises i Celsius, men om du heller √łnsker √• vise i Fahrenheit eller Kelvin, kan du endre det.

Funksjoner i ulike områder

Stedsnavn vil vises, bortsett fra om oppslaget plasseres i området som heter Ticker.
I omr√•de A vil oppslaget vises som en horisontal linje, men om du plasserer v√¶rmeldingsoppslaget i omr√•de B p√• en skjerm med kun omr√•de A og B, vil det vises som en tabell nedover.

Legg inn mer tekst, lenke og vedlegg i Infoskjermen Go

Du kan legge inn ekstra informasjon som kun vises i mobilappen Infoskjermen Go. Klikk p√• mobilikonet "ūüďĪ" og legg inn tekst, lenke til mer informasjon, og/eller vedlegg.

Forhåndsvis og lagre

Vi anbefaler √• teste de ulike mulighetene, klikk av for kanalen(e), og omr√•de p√• skjermen du vil at oppslaget skal vises p√•, forh√•ndsvise, og lagre n√•r du er forn√łyd. ūüėä

Infoskjermen Classic

Værmelding kan vises som enkelt eller detaljert tredagersvarsel, og du kan velge om du vil vise temperaturer i Celsius eller Fahrenheit.
√ėnsker du √• vise vindstyrke, vil dette vises om du velger "de 3 neste dagene detaljert".

Hvis du plasserer enkel v√¶rmelding i bunnlinjen, vil den vise v√¶rmelding for de neste fem dagene. (Hvis man viser logoen sin, vil v√¶rmelding kun f√• plass til √• vise fire dager.)

Du kan velge mellom svart-hvit eller farge på symbolene i værmeldingen. For å bytte går du inn på menyvalget "Skjermer", og så velger du "Innstillinger" for skjermen du vil bytte på.

Stedsnavn for v√¶rmelding blir ikke vist n√•r v√¶rmeldingen vises i bunnlinjen eller √łverst i sidestolpen. Mange liker √• vise den lokale v√¶rmeldingen sin √łverst i sidestolpen, og da har man ogs√• muligheten til √• vise andre oppslag som vil rullere under dette oppslaget i sidestolpen.

Sp√łrsm√•l? Ta kontakt med oss p√• support@infoskjermen.no!