Beskytt innholdet ditt - skjermkode, ip-sperre og passord 🔐

Infoskjermen Player-appen og ny, sikrere skjermvisning

Med vår nye, sikrere måte å starte skjermvisning, trenger du ikke å sette et passord på skjermen. Bare de som har administratortilgang til kontoen deres kan starte en skjermvisning.

Når du har installert Infoskjermen Player-appen på din enhet, eller starter visning i en nettleser, vises en unik kode på skjermen. Denne koden skriver du inn på din Infoskjermen-konto, for å koble den fysiske enheten til kontoen din. Det betyr at du må logge inn og ha administratortilgang for å kunne vise en av dine skjermer.

IP-sperre

Du kan legge inn at bare maskiner med bestemte IP-adresser skal kunne åpne innhold på skjermen. Hvis du forsøker å åpne skjermadressen på maskiner med andre ip-adresser vil ikke innholdet på skjermen vises.

Du finner mulighet for å registrere dette også under sikkerhetsfanen for skjerm. Her finner du også liste over ip-adresser skjermen har vært åpen på, og enkel mulighet for å godkjenne ip-adresser som den har vært åpen på.

Hold skjermadressen hemmelig

Skjermadressen (som er vår originale måte å starte skjermvisning på. Vi anbefaler å bruke vår nye måte.) består av en kode som i seg selv gir beskyttelse mot tilfeldig innsyn. Adressen skal ikke spres eller brukes andre steder enn på infoskjermen.

Hvis du har mistanke om at koden er blitt kjent eller åpnes av uvedkommende kan du genere ny kode for skjermen. Dette gjør du ved å velge "Skjermer" i menyen, velge "Innstillinger" og fana "Sikkerhet". Øverst på denne siden er det en knapp for å lage ny skjermkode.

Passord

Under sikkerhetsfanen for skjerm (se over) er det mulighet for å legge til passord som må legges inn hver gang skjermen åpnes. Når du åpner skjermadressen må du taste inn passord for at skjermen skal starte å vise.

En bakdel med passord er at dette ikke lar seg kombinere med automatisk oppstart og fullskjerm.