Stående eller liggende skjerm ⤴️

Stående skjermer er ypperlige hvis du ofte trenger å vise for eksempel plakater eller menyer, eller hvis du ikke har plass til å montere skjermen liggende.

Tilpasses automatisk

Når en skjermadresse åpnes på en skjerm med format for stående skjermer vil innholdet tilpasses dette. Hovedoppslag og bunnlinje tilpasses i størrelse, og eventuel sidestolpe skjules.

Velg stående eller liggende når du forhåndsviser

En  skjermadresse kan åpnes på både stående og liggende skjermer, derfor kan du velge om du vil se en skjerm som stående eller vanlig når du forhåndsviser den.

Velg "Forhåndsvis skjerm" og på toppen av forhåndsvisningen kan du velge å forhåndsvise hvordan skjermvisningen ser ut på en "Liggende" eller "Stående" skjerm.  Her er listen over dine skjermer, og her finner du informasjon om hvordan du starter skjermvisningen.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på  support@infoskjermen.no!