Skjermlayout 🖥✨

Du kan tilpasse layout slik at skjermene får ditt personlige preg. Når du har tilpasset og er fornøyd med én skjerm, er det enkelt å kopiere layouten til andre skjermer.

Tilpasse layout

Når du oppretter konto lager vi første skjermen for deg, og gir den vårt standardoppsett.

Under menyvalget  "Skjermer" kan du velge "Innstillinger" for å redigere hvordan skjermen skal se ut.

Last opp logo, velg bakgrunnsfarge eller bakgrunnsbilde og tilpass hvordan bunnlinjen skal vises. Du kan velge et av de bakgrunnsbildene som vi har lagt klare, eller du kan laste opp ditt eget bakgrunnsbilde.

Kopiere layout til andre skjermer

Når du har laget layout på én skjerm kan du kopiere layout til andre skjermer.

Du kan kopiere layout på to måter:

• Hente layout under skjerminnstillinger: Når du er under menyvalget "Skjermer" og har valgt "Innstillinger" for en skjerm kan du kopiere layout fra en annen skjerm. Velg hvilken skjerm du vil hente fra i nedtrekkslista nederst.
  • Kopiere mellom skjermer i skjermlista: Under menyvalget "Skjermer" får du nederst mulighet for å kopiere layout mellom skjermer. Velg hvilken skjerm du vil kopiere fra, og hvilke(n) skjerm(er) du vil kopiere layouten til.