Start skjermvisning - finn skjermadressen og start visningen 🖥🎉

Det som vises på en infoskjerm er en nettside i fullskjerm. Hver skjerm har sin egne unike adresse som gjør at rett innhold vises på rett skjerm.

Finn skjermadressen og test på din egen pc

1. Velg skjermer i menyen oppe til venstre når du er innlogget. Under skjermnavn til hver skjerm, finner du den unike skjermkoden til skjermen.
  2. Notér skjermkoden og kopier adressen:
    https://app.infoskjermen.no/ + SKJERMKODEABC123
  3. Åpne en ny fane i nettleseren og lim inn adressen
  4. For fullskjermmodus, trykk F11 på Windows, eller CMD + SHIFT + F for Chrome på mac.

Automatisk oppstart og fullskjerm

På de fleste typer utstyr kan man sette opp slik at nettleseren starter automatisk og at den vises i fullskjerm når maskinen starter. Hvordan dette gjøres avhenger av hva slags skjerm du har, eller hva slags pc som er tilkoblet skjermen. Her finner du tips til de vanligste variantene: