Start skjermvisning - finn skjermadressen og start visningen 🖥🎉

Det som vises på en infoskjerm er en nettside i fullskjerm. Hver skjerm har sin egen unike adresse som gjør at rett innhold vises på rett skjerm. Scroll ned for informasjon om hvordan du finner skjermadressen.

Automatisk oppstart og fullskjerm

På de fleste typer utstyr kan man sette opp slik at nettleseren starter automatisk og at den vises i fullskjerm når maskinen starter. Hvordan dette gjøres avhenger av hva slags skjerm du har, eller hva slags pc som er tilkoblet skjermen. Her finner du tips til de vanligste variantene:

Finn skjermadressen og test på din egen pc

1. Velg skjermer i menyen oppe til venstre når du er innlogget. Under skjermnavn til hver skjerm, finner du den unike skjermkoden til skjermen.
  2. Notér skjermkoden og kopier adressen:
    https://app.infoskjermen.no/SKJERMKODEABC123
  3. Åpne en ny fane i nettleseren og lim inn adressen
  4. For fullskjermmodus, trykk F11 på Windows, eller CMD + SHIFT + F for Chrome på mac.