Start skjermvisning i nettleser

ℹ️ Har du en enhet som kan bruke  Infoskjermen Player-app for Samsung Tizen , Chrome , Windows og Android finner du guide for å laste ned Infoskjermen Player og starte skjermvisning her.

Det som vises på en infoskjerm er en nettside i fullskjerm. Hver skjerm har sin egen unike adresse som gjør at rett innhold vises på rett skjerm. Scroll ned for informasjon om hvordan du starter visning i nettleser.

Automatisk oppstart og fullskjerm

På de fleste typer utstyr kan man sette opp slik at nettleseren starter automatisk og at den vises i fullskjerm når maskinen starter. Hvordan dette gjøres avhenger av hva slags skjerm du har, eller hva slags pc som er tilkoblet skjermen. Her finner du installasjonsveiledning til de vanligste variantene:

Start visning i nettleser på infoskjerm, eller test på din egen pc

1. Åpne nettleser på den fysiske skjermen (eller på pc, for f.eks. korttidstesting).

2. Skriv inn  https://app.infoskjermen.no/live/ i adressefeltet og åpne.

3. På skjermen vises nå en kode og instruksjoner.

4. Logg inn på din Infoskjermen-konto i https://app.infoskjermen.no/connect på en annen pc eller mobil, og oppgi koden på skjermen for å koble enheten til din konto.

5. Etterpå velger du hvilken skjerm som skal vises på denne, under "Velg en skjerm".
Du kan når som helst endre hvilken skjerm som vises på denne enheten. Se info her.

6. Skjermen du valgte starter nå visning på enheten din.  That's it! 😊

For fullskjermmodus, trykk F11 på Windows, eller CMD + SHIFT + F for Chrome på Mac.

Spørsmål?
 Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no