Invitert til Infoskjermen? Velkommen! 👋🏼

Er du invitert av noen til å bruke Infoskjermen? Velkommen, vi vil hjelpe deg i gang! 😃

Hva er infoskjermen.no?

Infoskjermen.no er en nettbasert programvare for å administrere og vise info på infoskjermer. 🖥️✨

Du kan publisere og endre innholdet ditt i nettleser, alle steder du har tilgang til internett. Etter at du har logget inn, får du full tilgang enten du er på mobil, nettbrett eller PC.

Support

Her på hjelpesidene våre finner du massevis av hjelp og tips til bruk av Infoskjermen. 🔎

Om du likevel ikke finner ut av det du søker hjelp til, svarer vi gjerne på spørsmålene dine! Kontakt oss på support@infoskjermen.no, så hører du fra oss! 😊

Oppslag, kanaler og skjermer

ℹ️ Kort og godt: Oppslag er innhold som blir publisert til kanaler som blir vist på fysiske skjermer.

(Er du invitert til en Infoskjermen-konto som fortsatt bruker den gamle versjonen, Infoskjermen Classic heter kanaler "Skjermer", og fysiske skjermer heter "Enheter".)

• En infoskjerm består av oppslag som rullerer på skjermen. Du kan vise mange ulike typer oppslag på infoskjermen din samtidig. Logg inn og trykk på "Nytt oppslag" for å se og opprette alle våre oppslagstyper. Du kan selvfølgelig forhåndsvise alt du lager før du publiserer. 👀

Tips om oppslagstypene, og info om å tilpasse oppslag og prøve mulighetene finner du her.

• En kanal er en samling oppslag som viser på infoskjermen din. Du kan vise én kanal på flere fysiske skjermer. Hver kanal kan ha en egen layout og tema.

Du kan plassere oppslag i ulike områder på ulike kanaler, og inne på kanalen din kan du lett endre rekkefølge og plassering av oppslag. Du kan også enkelt endre hvilken kanal som vises på din fysiske skjerm. Mer info om kanaler, layout og tema finner du her.

• Skjermer er de fysiske enhetene dere bruker til å vise infoskjermsinnholdet (kanalene) deres på.

👉 Utstyr vi anbefaler finner du her.

👉 Guide for å starte skjermvisning finner du her.

👉 I utstyrskategorien på hjelpesidene våre, finner du en rekke hjelpeartikler knyttet til utstyr fra ulike leverandører.

Lykke til med administrasjonen av Infoskjermen, og ikke nøl med å kontakte oss hvis du lurer på noe! 😊