Invitert til Infoskjermen? Velkommen! 👋🏼

Er du invitert av noen til å bruke Infoskjermen? Velkommen, vi vil hjelpe deg i gang! 😃

Du kan publisere og endre innholdet ditt alle steder du har tilgang til internett. Etter at du har logget inn, får du full tilgang enten du er på mobil, nettbrett eller PC.

I e-posten med invitasjon finner du brukernavn og passord.

LOGG INN HER

Tips om oppslagstypene finner du her:  Oppslag

Info om å tilpasse oppslag og prøve mulighetene her: Håndtere oppslag

Lurer du på noe?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål. Send e-post til support@infoskjermen.no, så hører du fra oss!